Mape za IGO navigacije | ServisNavigacija.rs

Mape za IGO navigacije

Mape za iGO navigacije

 

Poslednje mape za Srbiju od Contrasta su iz oktobra 2012.god.dok su mape za istočnu Evropu od lokalnih proizvođača tj. TopMap iz Avgusta 2014 god. ( Avgust 2014.03: Mađarska, Rumunija, Turska, Ukrajina ), mape kompletne Evrope od NAVTEQ 2014.Q1 su iz avgusta 2014.god.

 

Mape od bivšeg TeleAtlas ili sadšnjeg TomTom proizovođača karti za iGO navigacije su puštene u septembru 2014 god. verzija karti je 2014.03,pored cestovnih karti podržavaju i kamionski program vožnje.

 

Detaljnije o mapama možete pročitati klikom na jednu od njih.

 

                                  Srbija                                                                        Evropa 

 

Koje su karte najbolje za mene ?

 

Najdetaljnije karte sa punom pokrivenošću na nivou kućnog broja za zapadnu Evropu su od renomiranih proizvođača NAVTEQ i TomTom ili bivši Teleatlas dok su karte istočne Evrope od lokalnih proizvođača (svaka zemlja ima svog proizvođača, što znači da su sve zemlje istočne evrope sa punom pokrivenošću na nivou kućnog broja) TopMap.

 

 

Šta još dobijam uz nove mape ?

 
  • postbullets Veoma korisne POI ( point of interst ) tačke koje su izašle kada i karte tako da sadrže najnovije podatke vezane za hotele, restorane, apoteke, bolnice, parkinge, servise i razne druge korisne tačke… sa novim POI tačkama brzo i jednostavno do potrebnog objekta što može biti veoma korisno pogotovo kada putujete u insotranstvo.
  • postbullets Upozorenja za radare i kamere, kao i ograničenja brzine.
  • postbullets Inteligentne rute za zapadnu Evropu što znači da će Vaša navigacija voditi tako da izbegnete najveće gužve u saobraćaju, znakovna upozorenja za vozače.
  • postbullets 3D prikaz zgrada i objekata, kao i reljef cele Evrope daje posebnu draž navigaciji. 

 

Preporuka.

Ne propustite priliku da imate najnovije mape koje su izašle samim  tim i najdetaljnije.

Mape Evrope se ažuriraju četri puta godišnje, dok se mape Srbije i istočne Evrope dva do tri puta godišnje.

Da bi uvek stigli lako i tačno do cilja naša preporuka je da bar jednom godišnje osvežite vašu navigaciju sa novim mapama.